Rask og enkel mat til hjemmekontoret

buddha-bowl-til-hjemmkontor
Usikker på hva du kan lage til hjemmekontor? Her har vi samlet noen enkle og freshe lunsjretter

Vi har samlet sammen noen enkle og freshe lunsjretter som vi håper ser såpass fristende ut at du løper ned på butikken sånn ca. med engang? Neida, ikke stress! Finn heller frem handlelisten 🙂

Hjemmekontor fører naturligvis til at vi spiser mer hjemme, og da kan det fort bli det samme dag inn og dag ut. Lettvint er kanskje det de fleste peiler seg inn på når det nærmer seg lunsjtid, men raskt og enkelt kan være noe annet enn brødmat eller en skål med yoghurt. Dette vet du sikkert allerede, men vi bare nevner det. Vi synes du fortjener noen lysglimt i matveien i løpet av dagen, så nå slår vi et slag for en litt mer fargerik og fancy lunsj! 

Det trenger ikke å være vanskelig eller ta mye tid, men som du sikkert har hørt før så spiser vi med øynene, og derfor kan kanskje en fargeklatt på tallerkenen sparke i gang kreativiteten og pågangsmotet en ellers vanlig hjemmekontordag? 

Næringsrik mat er uansett godt for kropp og topp, så om kreativiteten ikke stiger himmelhøyt har du i alle fall fått i deg en god porsjon med gunstig næring. Det er det lov å smile av og klappe seg selv på skulderen over. 

3 forslag på rask og enkel lunsj

1. Havregrøt med cottage cheese og proteingranola 

2. Blåbærgrøt med nøttesmør og granola 

3. Grønn smoothie bowl


Et lite tips er å koke, kutte og tilberede mer enn det du skal spise akkurat der og da. Vips så har du en sunn, lettvint og fristende lunsj stående ferdig i kjøleskapet klar til å bli angrepet i det sulten hogger i deg imellom alle de digitale møtene. Det er det vi kan kalle hverdagsluksus!

Denne typen lunsj er vel sånt som øyeblikkelig vekker behovet for å dra frem mobilen og knipse et bilde til sosiale medier for å vise at vi har livet på stell? #hverdagsmat #lunsj #sunn osv. 🙂

Vi håper du fant noe som frister og ønsker deg en grønnsaksfylt, glad lunsj <3