Bare Bra logo 2022 green 2

Om
bare bra

BareBra_LS_miljøbilder

Om bare bra

BareBra_LS_miljøbilder

Bare Bra lanserte sine første produkter i 2017 med et ønske om å gjøre det enklere å ta de sunne valgene. Ikke bare skulle produktene være sunne, men det skulle også smake godt, gi overskudd og god energi.

Alle produktene vi utvikler er basert på nøye utvalgte og smakfulle råvarer som vi utallige ganger koker, rister, baker, smaker og tester før vi er fornøyde.

Bare Bra lanserte sine første produkter i 2017 med et ønske om å gjøre det enklere å ta de sunne valgene. Ikke bare skulle produktene være sunne, men det skulle også smake godt, gi overskudd og god energi.

Alle produktene vi utvikler er basert på nøye utvalgte og smakfulle råvarer som vi utallige ganger koker, rister, baker, smaker og tester før vi er fornøyde.

VI VIL GJØRE DET ENKELT FOR FLERE Å VELGE SUNT

Vi synes det skal være enkelt å spise sunt, og derfor har vi lansert Bare Bra. Maten vi lager er like god som den er sunn, og inneholder kun naturlige råvarer. Vi mener at sunn mat må smake minst like godt, og derfor går vi aldri på kompromiss med smak når vi utvikler nye produkter. I tillegg mener vi at det ikke behøver å være avansert å spise sunt.

Ved å spise mindre sukker og salt, og velge naturlige råvarer som gir kroppen riktig næring, så er mye gjort. Vi håper at Bare Bra vil gjøre det enklere for flere å gjøre nettopp det, og at du vil bli like glad i produktene våre som vi er!

Følg med her på nettsiden vår eller følg oss på Facebook og Instagram for å lære mer om naturlig sunn mat, og for inspirasjon til hvordan du kan lage dine egne sunne og gode retter.

Velger du produkter fra Bare Bra, spiser du mat som er bra både for deg og for kloden!

Produkter

Produkter

No data was found

BARE BRA NYHETSBREV

Hold deg oppdatert på våre produktlanseringer, konkurranser, tips og råd rundt helse- og livsstil og annen relevant informasjon rundt merkevaren!

VÅRT INNHOLD

Bare bra mat er nøkkelordet i alt vi gjør. Alle produktene vi utvikler er basert på nøye utvalgte og smakfulle råvarer. Det er ikke uvanlig at det tar flere år fra idé til ferdig produkt, ettersom vi utallige ganger koker, rister, baker, smaker og tester produktene før vi er fornøyde.

skal

BARE BRA RÅVARER

Våre ernæringseksperter og produktutviklere velger nøye ut hvilke råvarer produktene skal inneholde basert på næringsinnhold, kvalitet og opprinnelse. For at produktene skal være så naturlige som mulig bruker vi ingen tilsetningsstoffer som smakstilsetning, søtningsmiddel eller konserveringsmiddel. Det er ikke nødvendig heller.

Råvarene vi bruker skal være så næringsrike som mulig, og vi etterstreber å finne en god balanse mellom protein, fett og karbohydrater fra kilder som er både sunne, gode og får deg og kroppen din til å føle deg bra.

UTEN TILSATT SUKKER

Vi vet at man kan spise naturlig og sunt, og fremdeles få en god smaksopplevelse. Vi tilsetter derfor aldri sukker i våre produkter. For å få til den gode smaken og konsistensen bruker vi heller mange ulike kornsorter og rikelig med frukt, bær, frø, nøtter og kjerner.

FULLKORN OG FIBER

Når magen har det bra er det lettere å ha det bra selv. Både fullkorn og fiber bidrar blant annet til at magen fungerer bedre og en bedre metthetsfølelse. Vi i Bare Bra er opptatt av at våre frokostalternativer skal ha et høyt innhold av fullkorn og fiber for at du skal få en best mulig start på dagen.

NATURLIG RIK PÅ PROTEIN

Ettersom vi vet at metthetsfølelsen er viktig for å beholde energibalansen igjennom dagen, ønsker vi å utvikle produkter med råvarer som er naturlig rike på protein.

NÆRINGSRIK FRUKT OG BÆR

Alle våre produkter inneholder masse gode frukt og bær- alt fra eksotisk acai og mango til nordiske blåbær og bringebær.

Blåbær, bringebær og acai er noen av de bærene som har høyest andel med antioksidanter- og det er selvfølgelig også derfor vi bruker disse i vår musli og granola. I tillegg smaker de jo fantastisk godt- en perfekt kombinasjon!

Naturlig Sunne Råvarer

chiafrøChiafrøet er en naturlig kilde til protein og kostfiber, og inneholder gunstige Omega-3-fettsyrer. Dette frøet er rett og slett en liten næringsbombe!

eple

Epler har en syrlig og frisk smak som vi synes passer perfekt i vår granola. Sunne er de også, og et eple teller som 1 av 5 om dagen

mandelMandelen er faktisk kjernen på mandelfrukten. I tillegg til å være søtlig og god på smak, er den en naturlig kilde til protein, kostfiber og umettet fet.

kanel

Kanel kommer fra barken på kaneltreet, og dette krydderet er lett og kjenne igjen både på den gylne fargen, og ikke minst den gode smaken og lukten.

Jordbær

De fleste er enige om at jordbær smaker godt, men det ikke alle vet er at jordbær faktisk også er veldig sunt. Jordbær er nemlig fullt av både vitaminer og mineraler som kroppen har godt av. Hvis du er ekstra glad i jordbær kan du derfor gjerne toppe grøten med noen friske jordbær!

gresskarkjernerGresskarkjerner er sprø, gode kjerner med en lett og nøtteaktig smak. De passer like godt i müsli som de gjør i en salat.

hasselnøtterHasselnøtten har blitt veldig populær på grunn av den gode smaken, og ikke minst fordi den tilhører en ”superliga” av matvarer. Den har en god kombinasjon av sunt fett, kostfiber, og proteiner som kroppen har godt av.

kokos

I vår granola bruker vi ristede flak av kokos, som har en naturlig god søtsmak. Kokos er svært næringsrikt, og har et naturlig høyt innhold av kostfiber.

sortøyebønnerSortøyebønner kjenner du igjen på sin lyse farge og den lille svarte og dekorative prikken. De er rike på fiber, og bidrar med god tyggemotstand og proteiner til vår Superris.

bokhveteBokhvete er til tross for navnet faktisk ikke et kornslag, men en urt som til forskjell fra hvete ikke inneholder gluten. Den inneholder masse proteiner, og vi bruker den blant annet i vår Superris.

quinoaQuinoa er en god kilde til protein, og inneholder også fiber og kalium. Smaken er mild og nøtteaktig, og den luftige og gode konsistensen gjør quinoa lett å like.

Uten tilsatt sukker

body{ --speed: 10s; } .sliding-text .elementor-widget-wrap{ display: block !important; } .sliding-text .elementor-widget{ overflow: hidden; width: 10000vw !important; max-width: 10000vw !important; } .sliding-text .sliding .elementor-widget-container{ -webkit-animation: sliding var(--speed) linear infinite; -moz-animation: sliding var(--speed) linear infinite; -o-animation: sliding var(--speed) linear infinite; animation: sliding var(--speed) linear infinite; } .sliding-text .elementor-widget-container{ float: left; } .sliding-text.reverse .elementor-widget-wrap{ transform: rotate(180deg); } .sliding-text.reverse .sliding .elementor-heading-title{ transform: scale(-1, -1); } @keyframe sliding{ 0%{ transform: translateX(0); } 100%{ transform: translateX(-100%); } } @-webkit-keyframes sliding { 0%{ transform: translateX(0); } 100%{ transform: translateX(-100%); } } @-moz-keyframes sliding { 0%{ transform: translateX(0); } 100%{ transform: translateX(-100%); } } @-o-keyframes sliding { 0%{ transform: translateX(0); } 100%{ transform: translateX(-100%); } } @keyframes sliding { 0%{ transform: translateX(0); } 100%{ transform: translateX(-100%); } } var $ = jQuery $(document).ready(function(){ var h = [] $('.sliding-text').each(function(){ h.push($(this).find('.elementor-widget').clone().html()) }) function init(){ $('.sliding-text').each(function(i){ var $this = $(this) $this.find('.elementor-widget').removeClass('sliding') var amount = Math.ceil($(window).width()/$(this).find('.elementor-widget-container').outerWidth(true)) + 1 $this.find('.elementor-widget').empty().addClass('sliding') $this.find('.elementor-widget').html(h[i].repeat(amount)) }) } init() $(window).on('load resize', init) })