Derfor bør du velge Bare Bra granola

derfor-bor-du-velge-barebra-Mangosmoothie

Sunn granola uten sukker

I granolaverdenen finnes det mange ulike varianter som både knaser og smaker godt, slik vi gjerne vil at en granola skal være. Dersom krønsjen eller smaken kommer av at det er tilsatt mye sukker i produktet, så bør du styre unna. Vi utfordret våre produktutviklere til å lage Bare Bra granolaer helt uten tilsatt sukker, men med den gode krønsjen! Heldigvis for oss, så jobber vi med dyktige folk som løste den utfordringen på strak arm! Resultatene taler for seg selv; det knaser mens du tygger, det smaker vanvittig godt og du vet du har gjort et fornuftig «no-sugar-choice». 

Fullkorn i Bare Bra

I snitt er vi, både kvinner og menn, anbefalt å spise minimum 80 gram fullkorn om dagen. Dette fordi fullkorn gir mer næringsstoffer enn raffinert korn, men også fordi fullkorn bidrar med fiber til tarmen. Våre granolaer er selvfølgelig basert på fullkorn, hovedsakelig fra havre. Det hender vi spriter opp smaken med litt andre kornsorter, men vi passer på at disse også er av de grovere variantene! Med fullkorn i bunn og litt ekstra fibertilsetning, så blir fiberinnholdet høyt. Det sies på folkemunn at man holder seg mett lengre og at det er fornuftig for helsen – det kan vi like! 

De gode fettsyrene!

Litt fett skal vi ha, men vi vil ha mest av det umettede (det fornuftige) fettet, fremfor det mettede! Fett er ikke farlig, og det gir også god smak. Derfor har vi sørget for at våre granolaer får løftet både smak og næringsprofil ved å inkludere litt nøtter og frø i blandingene våre – taste it!  

Bare Bra er en vinner!

Er du enda ikke overbevist om at Bare Bra Granola fortjener en plass i kjøkkenskapet ditt? Ta en titt på hvordan ernæringsekspertene vurderer våre granolaer til å være testvinnere gang på gang! Terningkast 6, fokus på lite sukker, godt med fiber og umettet fett fremfor mettet fett er gjentagende ord hos Bramat.no flere år på rad – det synes vi er ordentlig stas! Matkontrollen har også vurdert granolaen vår til å være en av de beste i frokostblandinghylla! *Logre med halen*

Vi sier bare løp og kjøp vi 🙂