5 smoothier som gir deg en god start på dagen

Bringebaersmoothie-med-avokado

Smoothietrenden kan vi vel trygt si har kommet for å bli? Basert på det vi ser i sosiale medier får i alle fall samtlige blendere kjørt seg daglig. Det synes vi er helt topp, for en smoothie om dagen sørger for fornuftig og næringsrikt påfyll til kroppen.

Nedenfor har vi samlet fem smoothiefavoritter som vi håper du synes ser fristende ut – bruk disse til inspirasjon! Blir porsjonen litt stor kan du fryse ned restene i en ispinneform eller som isbitterninger og ha en herlig snack på lur!

5 forslag på smoothier til frokost

1. Blåbærsmoothie med bringebær

Smoothie med blåbær og bringebær slår sjelden feil – skikkelig friskt og godt! Toppet med ultragod granola, så blir dette et meget herlig måltid. 

2. Grønn smoothiebowl

En herlig, grønn smoothie-skål som smaker godt, gir masse energi og som holder deg mett lenge. Perfekt både til frokost, lunsj eller kvelds!

3. Bringebærsmoothie med avokado

Smoothie med masse bringebær er en fryd for øyet! Med sin nydelige rosafarge ser den megainnbydende ut, men vi kan love at den er megagod også! 

4. Mangosmoothie

En søt og frisk smoothie som får deg i sving og som gir masse god næring. Hva er vel bedre enn det? Perfekt til frokost, men duger like godt som lunsj eller kvelds!

5. Smoothie bowl med blåbær

Enkel, fristende smoothie med fargesterke blåbær – en lett og digg frokost! Ev. lunsj eller kvelds. Smoothiebowl smaker herlig uansett! 

Håper du finner noe som frister 🙂
Følg oss gjerne på Instagram under @bare_bra for inspirasjon og andre tips!