Vårens Bare Bra nyheter

barebra-musli-blabaer-og-acai

Vårens nyheter har kommet til norske dagligvarebutikker og Bare Bra har lansert to spennende smaker som garantert blir dine nye favoritter. Dere har etterspurt og vi har svart – nå kan du få tak i Bare Bra Müsli blåbær & acai og Bare Bra Supergrøt Skogsbær på alle Coop- og Rema 1000-butikker. Her kan du lese mer om de nyeste tilskuddene i Bare Bra-familien!

Müsli med Blåbær & Acai – sprø supermat! 

Dette er en knasende god og smakfull musli med deilig havrecrunch og en spennende smakskombinasjon av blåbær og acai. Acai er et bær fra Sør-Amerika som er syrlig i smak, litt som en blanding av bjørnebær og kakao og er rik på antioksidanter. I kjent Bare Bra-stil er müslien uten tilsatt sukker og naturlig rik på kostfiber. 

Müsli kan du bruke på samme måte som granola, i yoghurt, sammen med melk, som topping på smoothiebowl, kjøleskapsgrøt, osv. Er du skikkelig sprø, så kan du fint nyte müslien som snacks om søtsuget melder seg! 

Supergrøt med Skogsbær – en ny turkamerat!

Med syrlige tyttebær og søte blåbær blir denne fruktige og friske grøten en liten smaksbombe du kan nyte med god samvittighet. Dette er en flerkornsgrøt der søt nøtteaktig havre får selskap av herlig bygg, rug og melk. Denne kompisen sørger for at blodsukkeret ditt holdes stabilt på tur i marka, på vei hjem fra trening eller på vei til et møte, og kan spises både varm og kald. Topp gjerne grøten med friske bær eller frukt for ekstra næring og smak.