Lag din egen granola i nettbutikken vår

Granolamikser-ingredienser

Bare Bra har lansert en helt ny og unik tjeneste, nemlig en nettbutikk hvor du enkelt kan blande din helt egen granola! Nå sitter du i førersetet og kan velge mellom en rekke spennende ingredienser, og få din personlige blanding levert rett hjem på døren. Og i kjent stil er selvsagt alle ingrediensene naturlige og uten tilsatt sukker.  

Hvordan fungerer det?

I vår nettbutikk setter du enkelt sammen din personlige granola med kun de ingrediensene du selv ønsker.  

1. Først velger du blant våre fire ulike baser; granola naturell, granola med kakao, sitron eller kanel.

2. Deretter kan du legge til opptil fire ulike toppinger av tørket frukt og bær, nøtter og frø.

3. Når du har bestemt deg for din favorittblanding gjør du bestillingen enkelt ved legge til ønsket leveringsadresse og betaler med vipps, så sørger vi for at du får din unike granola levert i en lekker papirpose innen 2-5 dager.  

En ordrebekreftelse vil bli sendt til din mailadresse. Der vil du få full oversikt over blandingen du har satt sammen, med tilhørende ingredienser og komplett næringsinnhold. Granolaen du bestiller er alltid 450 gram, som er samme størrelse som du er vant til å kjøpe i butikken. Vi passer i tillegg på at forholdet mellom basen og toppingen blir perfekt! 

En unik granolablanding med kun ferske og knasende råvarer som du liker – kan det bli bedre? 

Gavetips – til deg selv eller en venn

Synes du det er vanskelig å komme på en kreativ gave til en venn som har alt? Ofte ender vi opp med en vinflaske, blomster eller et gavekort, men hva med å gi en litt mer unik og personlig gave som en egenmikset granola? En spennende gave som i tillegg er sunn og næringsrik!  Og du, det er ikke noe i veien for å gi seg selv en gave innimellom heller.

Vi vil høre fra deg!

Vi er helt i startfasen og ønsker hele tiden å forbedre oss. Dersom du har noen innspill, tilbakemeldinger eller rett og slett bare noen kule ideer til oss – ikke nøl med å ta kontakt! Gjerne send oss en DM på vår instagram @bare_bra eller skriv til oss på Facebook.

Lag din egen Bare Bra granola!

Velg mellom 16 ulike, helt naturlige ingrediensser.
Uten tilsatt sukker og med masse god smak.

Blandingen får du levert rett hjem.