Ostekake i glass med granola og bær

Ostekake i glass

Tilberedningstid
15 min

Porsjoner
6

Ingredienser

  • 200 g kremost
  • 100 g gresk yoghurt
  • 80 g sukrinmelis, ev. annen søtning
  • 3 ss sitronsaft
  • 1.5 dl kremfløte
  • 0.5 pk Granola Hasselnøtt & Kokos

Bringebærsaus

  • 5 dl bringebær, frosne
  • 1 ss sukrinmelis, ev. annen søtning
  • 0.5 dl appelsinjuice

Topping

  • 100-150 g friske blåbær

Fremgangsmåte

La bringebærene tine i 10-15 minutter og ha i en blender/stavmikser sammen med sukrin og appelsinjuice. Miks til du har en jevn blanding.

Miks sammen kremost, gresk yoghurt, sukrinmelis og sitronsaft i en bolle. Pisk kremfløten stiv i en annen bolle. Vend den stivpiskede kremen forsiktig inn i ostekremen.

Fordel i glass: granola i bunnen, deretter ostekrem og bringebærsaus. Topp med friske blåbær.