Bare Bra gjør det enkelt å spise litt bedre

For oss handler ikke sunnhet om finurlige formler eller magiske oppskrifter. Sunnhet handler om å ha det bra. Og det trenger ikke være så komplisert.

Bare Bra lanserte sine første produkter i 2017 med et ønske om å gjøre det enklere for folk å ta de sunnere valgene. Ikke bare skulle produktene være sunne, men det skulle også smake godt, gi overskudd og god energi.

For spiser du bra, da har du det bra!

Bare Bra for deg

Ingredienser: vi tilsetter aldri tilsetningsstoffer eller andre hemmelige ingredienser, men bruker kun rene, sunne og gode råvarer. Det er derfor Bare Bra produktene er like gode som de er sunne og naturlige.
Uten tilsatt sukker: vi bruker aldri raffinert sukker i produktene. De får den søte smaken fra naturlig sukker i frukt og bær.
God og sunn energi: bak Bare Bra står et sterkt faglig team som sørger for en så bra sammensatt næringsverdi i produktene som mulig, med blant annet høyt fiberinnhold og sunt fettinnhold.

Les mer om produktenes innhold her

Bare Bra Teamet

Bak Bare Bra står et team med noen av de beste innenfor sitt fag og et genuint ønske om å gjøre det lettere å ta de sunne valgene for deg og din kropp, ut ifra både næringssammensetning og smak. Vi vil at du skal ha det bra, både på innsiden og utsiden.

Les mer om teamet her