Om Bare Bra

Bare Bra lanserte sine første produkter i 2017 med et ønske om å gjøre det enklere å ta de sunne valgene. Ikke bare skulle produktene være sunne, men det skulle også smake godt, gi overskudd og god energi.

Alle produktene vi utvikler er basert på nøye utvalgte og smakfulle råvarer som vi utallige ganger koker, rister, baker, smaker og tester før vi er fornøyde.

INGREDIENSER
Vi tilsetter aldri tilsetningsstoffer eller andre hemmelige ingredienser, men bruker kun rene, sunne og gode råvarer. Det er derfor Bare Bra produktene er like gode som de er sunne og naturlige.

UTEN TILSATT SUKKER
Vi bruker aldri raffinert sukker i produktene. De får den søte smaken fra naturlig sukker i frukt og bær.

GOD OG SUNN ENERGI
Bak Bare Bra står et sterkt faglig team som sørger for en så bra sammensatt næringsverdi i produktene som mulig, med blant annet høyt fiberinnhold og sunt fettinnhold.

For deg som vil lage din egen granola!

Vi har lansert en splitter ny granolamikser for deg som foretrekker å lage din egen Bare Bra granola. Velg mellom 16 deilige, helt naturlige ingredienser, helt uten tilsatt sukker. Få din personlige blanding levert rett hjem.

Til Granolamikser

 

VI VIL GJØRE DET ENKELT FOR FLERE Å VELGE SUNT

Vi synes det skal være enkelt å spise sunt, og derfor har vi lansert Bare Bra. Maten vi lager er like god som den er sunn, og inneholder kun naturlige råvarer. Vi mener at sunn mat må smake minst like godt, og derfor går vi aldri på kompromiss med smak når vi utvikler nye produkter. I tillegg mener vi at det ikke behøver å være avansert å spise sunt.

Ved å spise mindre sukker og salt, og velge naturlige råvarer som gir kroppen riktig næring, så er mye gjort. Vi håper at Bare Bra vil gjøre det enklere for flere å gjøre nettopp det, og at du vil bli like glad i produktene våre som vi er!

Følg med her på nettsiden vår eller følg oss på Facebook og Instagram for å lære mer om naturlig sunn mat, og for inspirasjon til hvordan du kan lage dine egne sunne og gode retter.