Yoghurt parfait med granola og skogsbær

Sunn dessert til frokost, lunsj eller kvelds? Alt er lov! Granola servert med gresk yoghurt og bær får deg til å lukke øynene og drømme deg bort til en deilig sommerbris.   

Yoghurt parfait med granola og skogsbær

Tilberedningstid
5 min

Porsjoner
2

Ingredienser

  • 150-200 g skogsbærblanding, frossen
  • 300 g gresk yoghurt
  • 60-80 g Granola Kakao & Bringebær
  • 2 ss nøttesmør, bruk det du liker best

Topping

  • 1 håndfull bjørnebær, ev. andre friske bær

Fremgangsmåte

La bærene tine 5-10 minutter på kjøkkenbenken. Kjør skogsbærene i en blender eller stavmikser til du har en jevn blanding. Smak til med litt søtning.

Fordel skogsbærblandingen i glassene. Fortsett med gresk yoghurt, granola, nøttesmør og til slutt noen bær.