Ostekake i glass med granola og bær

Søtt og syrlig, knasende og godt! Ostekake er en sikker vinner på dessertbordet. Denne er oppskriften er for deg som ønsker et litt sunnere alternativ.

Ostekake i glass

Tilberedningstid
15 min

Porsjoner
6

Ingredienser

  • 200 g kremost
  • 100 g gresk yoghurt
  • 80 g sukrinmelis, ev. annen søtning
  • 3 ss sitronsaft
  • 1.5 dl kremfløte
  • 0.5 pk Granola Hasselnøtt & Kokos

Bringebærsaus

  • 5 dl bringebær, frosne
  • 1 ss sukrinmelis, ev. annen søtning
  • 0.5 dl appelsinjuice

Topping

  • 100-150 g friske blåbær

Fremgangsmåte

La bringebærene tine i 10-15 minutter og ha i en blender/stavmikser sammen med sukrin og appelsinjuice. Miks til du har en jevn blanding.

Miks sammen kremost, gresk yoghurt, sukrinmelis og sitronsaft i en bolle. Pisk kremfløten stiv i en annen bolle. Vend den stivpiskede kremen forsiktig inn i ostekremen.

Fordel i glass: granola i bunnen, deretter ostekrem og bringebærsaus. Topp med friske blåbær.