OSTEKAKE I GLASS MED GRANOLA OG BÆR
November 17, 2022![Ostekake-i-glass-med-granola-og-bringebaersausjpg](https://www.barebra.no/wp-content/uploads/sites/40/2022/10/Ostekake-i-glass-med-granola-og-bringebaersausjpg.jpg)
Søtt og syrlig, knasende og godt! Ostekake er en sikker vinner på dessertbordet. Denne er oppskriften er for deg som ønsker et litt sunnere alternativ.
Tilberedningstid 15 minutes minutes
Porsjoner 6
INGREDIENSER
- 200 g kremost
- 100 g gresk yoghurt
- 80 g sukrinmelis, ev. annen søtning
- 3 ss sitronsaft
- 1.5 dl kremfløte
- 0.5 pk Granola Hasselnøtt & Kokos
BRINGEBÆRSAUS
- 5 dl bringebær, frosne
- 1 ss sukrinmelis, ev. annen søtning
- 0.5 dl appelsinjuice
TOPPING
- 100-150 g friske blåbær
FREMGANGSMÅTE
- La bringebærene tine i 10-15 minutter og ha i en blender/stavmikser sammen med sukrin og appelsinjuice. Miks til du har en jevn blanding.
- Miks sammen kremost, gresk yoghurt, sukrinmelis og sitronsaft i en bolle. Pisk kremfløten stiv i en annen bolle. Vend den stivpiskede kremen forsiktig inn i ostekremen.
- Fordel i glass: granola i bunnen, deretter ostekrem og bringebærsaus. Topp med friske blåbær.