OSTEKAKE I GLASS MED GRANOLA OG BÆR

November 17, 2022
Ostekake-i-glass-med-granola-og-bringebaersausjpg
Søtt og syrlig, knasende og godt! Ostekake er en sikker vinner på dessertbordet. Denne er oppskriften er for deg som ønsker et litt sunnere alternativ.
Tilberedningstid 15 minutes
Porsjoner 6

INGREDIENSER

  • 200 g kremost
  • 100 g  gresk yoghurt
  • 80 g sukrinmelis, ev. annen søtning
  • 3 ss sitronsaft
  • 1.5 dl kremfløte
  • 0.5 pk Granola Hasselnøtt & Kokos

BRINGEBÆRSAUS

  • 5 dl bringebær, frosne
  • 1 ss sukrinmelis, ev. annen søtning
  • 0.5 dl appelsinjuice

TOPPING

  • 100-150 g friske blåbær

FREMGANGSMÅTE

  • La bringebærene tine i 10-15 minutter og ha i en blender/stavmikser sammen med sukrin og appelsinjuice. Miks til du har en jevn blanding.
  • Miks sammen kremost, gresk yoghurt, sukrinmelis og sitronsaft i en bolle. Pisk kremfløten stiv i en annen bolle. Vend den stivpiskede kremen forsiktig inn i ostekremen.
  • Fordel i glass: granola i bunnen, deretter ostekrem og bringebærsaus. Topp med friske blåbær.