Vår filosofi

Vi vil at det skal være enkelt å spise sunt. Derfor har vi utviklet Bare Bra, slik at du kan velge naturlig sunn mat som både er bra for deg, og samtidig smaker fantastisk godt.

BARE BRA MAT

Når vi jobber med nye smaker og produkter, så tar vi alltid sikte på at alt skal smake like godt som det er sunt. For å få til det er all vår mat laget med nøye utvalgte råvarer. I tillegg stiller vi høye krav til hvordan ingrediensene dyrkes og behandles, for å sikre at de beholder både smaken og de viktige næringsstoffene.

– Bare bra råvarer: vi bruker aldri kunstige tilsetningsstoffer i utviklingen av våre produkter.
– Uten tilsatt sukker: vi bruker aldri tilsatt sukker, og bruker i stedet bær og frukt for å få til den gode smaken.

 

BARE BRA RÅVARER

Når vi jobber med å lage nye produkter, ser vi nøye på hvilke råvarer som tilfredsstiller kravene vi har til smak, næringsinnhold og kvalitet. Vi bruker aldri tilsetningsstoffer som smaksforsterkere, søtstoffer eller konserveringsmidler. I tillegg forsøker vi alltid å finne en god balanse mellom protein, fett og karbohydrater, fra kilder som også er gode på smak.

 

UTEN TILSATT SUKKER

Vi vet at stadig flere ønsker å redusere mengden sukker de spiser, og vi er av den oppfatning at man kan oppnå minst like god smak uten å tilsette sukker.

 

RIK PÅ PROTEIN

Protein er et viktig byggestoff for kroppen, og vi vet at stadig flere ønsker å få i seg mer protein gjennom kosten. Derfor forsøker vi alltid å velge naturlig proteinrike råvarer når vi lager nye produkter.

 

FULLKORN OG KOSTFIBER

Når magen har det bra, så fungerer også resten av kroppen bedre. I fullkorn og kostfiber finner vi en stor del av kornets vitaminer og mineraler, derfor fokuserer vi på å bruke grove kornslag slik at du kan få god smak og mest mulig av kornets naturlige sunnhet.

Bare Bra produkter