Vårt innhold

Bare bra mat er nøkkelordet i alt vi gjør. Alle produktene vi utvikler er basert på nøye utvalgte og smakfulle råvarer. Det er ikke uvanlig at det tar flere år fra idé til ferdig produkt, ettersom vi utallige ganger koker, rister, baker, smaker og tester produktene før vi er fornøyde.

Bare Bra Råvarer

Våre ernæringseksperter og produktutviklere velger nøye ut hvilke råvarer produktene skal inneholde basert på næringsinnhold, kvalitet og opprinnelse. For at produktene skal være så naturlige som mulig bruker vi ingen tilsetningsstoffer som smakstilsetning, søtningsmiddel eller konserveringsmiddel. Det er ikke nødvendig heller.

Råvarene vi bruker skal være så næringsrike som mulig, og vi etterstreber å finne en god balanse mellom protein, fett og karbohydrater fra kilder som er både sunne, gode og får deg og kroppen din til å føle deg bra.

Uten tilsatt sukker

Vi vet at man kan spise naturlig og sunt, og fremdeles få en god smaksopplevelse. Vi tilsetter derfor aldri sukker i våre produkter. For å få til den gode smaken og konsistensen bruker vi heller mange ulike kornsorter og rikelig med frukt, bær, frø, nøtter og kjerner.

Fullkorn og Fiber

Når magen har det bra er det lettere å ha det bra selv. Både fullkorn og fiber bidrar blant annet til at magen fungerer bedre og en bedre metthetsfølelse. Vi i Bare Bra er opptatt av at våre frokostalternativer skal ha et høyt innhold av fullkorn og fiber for at du skal få en best mulig start på dagen.

Naturlig rik på protein

Ettersom vi vet at metthetsfølelsen er viktig for å beholde energibalansen igjennom dagen, ønsker vi å utvikle produkter med råvarer som er naturlig rike på protein.

Næringsrik frukt og bær

Alle våre produkter inneholder masse gode frukt og bær- alt fra eksotisk acai og mango til nordiske blåbær og bringebær.

Blåbær, bringebær og acai er noen av de bærene som har høyest andel med antioksidanter- og det er selvfølgelig også derfor vi bruker disse i vår musli og granola. I tillegg smaker de jo fantastisk godt- en perfekt kombinasjon!

Vil du vite mer om hvilke fordeler det er med å spise frukt og bær, klikk deg inn på:www.frukt.no/ravarer/bar